Bratari aur

Brățări de aur - accesoriile care aduc strălucire și eleganță

Trupul feminin are o delicatețe și o strălucire aparte, care pot fi accentuate cu ajutorul bijuteriilor din aur pentru damă. Motiv pentru care Bijuteria Matarangă oferă diferite accesorii, caracterizate de longevitate, printre care se numără și brățările din aur și placate cu aur. Îți oferim atât brățări din aur subțiri, care sunt niște bijuterii rafinate și pline de bun gust, cât și brățări din aur groase, nelipsite din colecția unei femei care își dorește să iasă în evidență. În completarea acestora, funcționează nemaipomenit inelele din aur de damă, confecționate cu pietre naturale și diamante.

O brățară este un cadou iubit de femei, iar pe site-ul nostru găsești diferite modele, având, astfel, posibilitatea să o descoperi pe cea potrivită pentru persoana dragă. Oferim brățări din aur fixe, cu bile fațetate, dar și reglabile, care oferă siguranța că se vor potrivi pe mâna fiecărei femei. Dacă ai în viața ta o femeie care preferă bijuteriile masive, o brățară din aur cu zale va fi ideală pentru ea. Astfel, nu ezita să oferi un astfel de cadou persoanei dragi, iar dacă vrei să îi dăruiești mai mult decât un singur accesoriu, optează pentru seturile de bijuterii din aur pentru dame care o vor ajuta să își accesorizeze ținutele. Totodată, în cadrul colecției noastre de bijuterii din aur de 18k, poți găsi bijuterii care să se potrivească perfect cu stilul femeii pe care îți dorești să o impresionezi.

Brățara din aur - accesorii finuțe și pline de personalitate

Există femei care preferă să poarte accesorii care nu ies foarte mult în evidență, însă care întregesc outfitul pe care îl poartă. Pentru astfel de femei, brățările de aur cu șnur sau cu fir roșu sunt o alegere nemaipomenită. De asemenea, brățările împletite sau chiar cele cu plăcuță ori bănuț de aur sunt bijuterii rafinate care se potrivesc categoriei de femei menționată. Avantajul acestor accesorii finuțe pentru mâini este faptul că permit adăugarea mai multor bijuterii, precum a lanțurilor și colierelor din aur pentru damă, care vor scoate frumos în evidență zona gâtului, iar cerceii din aur de damă vor veni, cu siguranță cu un plus de eleganță.

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Se afiseaza 1-24 din 39 produs(e)

Ce tipuri de brățări din aur găsesc pe bijuteria-mataranga.ro?

Pe pagina noastră veți găsi o varietate de brățări din aur, inclusiv brățări subțiri, brățări cu pandantive, brățări împletite și multe altele. Acestea sunt disponibile în diferite stiluri, grosimi și nuanțe de aur.

Ce puritate are aurul folosit pentru brățări?

Aurul folosit pentru brățările noastre este de obicei de înaltă puritate, cum ar fi 14k sau 18k. Puteți găsi informații detaliate despre compoziția și puritatea aurului în descrierea fiecărui produs. 

Pot personaliza o brățară de aur cu gravuri sau alte detalii?

În funcție de model, puteți avea opțiunea de a personaliza brățara de aur cu gravuri sau alte detalii speciale. Asigurați-vă că verificați detaliile fiecărui produs pentru a vedea opțiunile de personalizare disponibile.

Ofertați și alte accesorii din aur sau servicii suplimentare?

Bijuteria Mataranga oferă și alte accesorii din aur, cum ar fi cercei sau pandantive, care pot fi asortate cu brățările. De asemenea, există și servicii suplimentare, precum reparații pentru bijuterii din aur și argint

Product added to wishlist
Product added to compare.