Lanturi si coliere aur

Lănțișoare de aur - ideale pentru înfrumusețarea zonei gâtului și a decolteului

Din colecția de bijuterii a unei femei, care iubește eleganța și rafinamentul, nu au cum să lipsească lănțișoarele de aur și colierele pentru damă și un lucru bine cunoscut este acela  că niciodată nu sunt prea multe. Totodată, când vine vorba de lănțișoarele de damă din aur, pandantivele din aur sunt niște accesorii care funcționează nemaipomenit cu acestea, oferind un alt aspect unui colier din aur pentru dame.

Lanț din aur pentru damă - diverse modele, pentru diferite stiluri

În cazul femeilor, zona gâtului este foarte delicată și, totodată, emană și senzualitate, la fel ca zona decolteului, iar un lanț de aur ales corespunzător poate scoate și mai mult în evidență delicatețea și senzualitatea femeii. Motiv pentru care pe site-ul nostru este disponibilă o gamă variată de lănțișoare de aur și coliere pentru damă, fiecare femeie având, astfel, de unde să aleagă. Aceste bijuterii de aur pentru damă sunt confecționate din aur de 14K. În ceea ce privește lănțișoarele de aur pentru femei, acestea sunt atent lucrate, fiind produse din aur galben, alb sau roz, model cubic, tubular împletit ori model cu zale. De asemenea, există și modele cu un accesoriu, pentru un plus de rafinament, dar și coliere din aur galben cu bile din aur alb sau cu rădăcină de rubin.


Un lanț de aur la baza gâtului permite un plus de accesorizare, mai exact adăugarea unor brățări din aur de damă, care scot în evidență mâinile firave ale unei femei și care merg nemaipomenit cu niște inele de aur pentru damă, acestea fiind niște accesorii rafinate. De asemenea, o ținută va arăta diferit cu o pereche de cercei din aur de damă, reușind cu toate aceste accesorii să transformi o ținută simplă, într-una sofisticată și, bineînțeles, te vor ajuta să-ți accentuezi trăsăturile tale minunate. Dacă îți dorești să economisești timp și să nu mai stai să te gândești cum să combini accesoriile între ele, alege unul dintre seturile de bijuterii din aur pentru damă, disponibile în oferta noastră.

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Se afiseaza 1-24 din 35 produs(e)

Cum se păstrează colierele din aur de 18k pentru a evita încurcarea lor?

Pentru a evita încurcarea și ulterior deteriorarea sau ruperea, păstrează colierele de aur din 18k în cutii individuale sau punguțe, asigurându-te că sunt depozitate separat de alte bijuterii.

Cum se alege grosimea potrivită pentru un lanț de aur de 18k?

Alegerea grosimii potrivite pentru un lanț din aur de 18k depinde de preferințele personale, însă se recomandă lanțurile mai groase pentru un aspect mai robust și lanțurile mai subțiri pentru o eleganță discretă.

Cum pot evita ca lanțul de aur de 18K să oxideze?

Pentru a evita oxidarea, păstrează aceste bijuterii departe de umezeală excesivă, curăță-le periodic cu o cârpă moale și păstrează-le în cutii închise.

Care sunt tendintele actuale pentru bijuterii în ceea ce privește lanțurile și colierele de aur de 18K?

Bijuteriile mai mari, mai robuste sunt la modă în prezent, însă dincolo de modă, cel mai important este să porți bijuteriile care ți se potrivesc stilului și care îți sunt pe plac.

Product added to wishlist
Product added to compare.