Bratari aur 18K

Brățări din aur de 18K – stil și eleganță purtate la încheietura mâinii

Orice femeie trebuie să aibă accesorii care să îi pună în valoare feminitatea, iar o alegere excelentă în orice situație sunt bijuteriile din aur de 18K. În acest sens, magazinul nostru este disponibilă o gamă variată de produse care se caracterizează prin stil și eleganță la un cu totul alt nivel. Brățările din aur de 18K sunt perfecte pentru a acorda o notă de rafinament la încheietura mâinii, dacă sunt alese astfel încât să reflecte personalitatea persoanei care le poartă. În plus, seturile din aur de 18K, nu numai că vor dura o viață întreagă, dar vor fi și o amintire prețioasă pentru generațiile viitoare.

Brățară de 18K din aur – un accesoriu versatil și rafinat pentru orice ținută

Brățările din aur de 18 karate sunt accesorii versatile și rafinate, care adaugă o notă de lux și strălucire oricărei ținute. Mai mult, brățările din aur pentru damă de 18K sunt disponibile în diferite stiluri și modele, de la cele mai simple până la cele mai opulente, decorate cu pietre prețioase sau cu diverse motive artistice.

Pentru a avea ținute bine accesorizate, pe lângă o brățară de aur de 18k, nu trebuie să lipsească cerceii din aur de 18K. În ceea ce privește atragerea atenției și în zona gâtului, lanțurile și colierele din aur de 18K sunt alegerea perfectă, alături de pandantivele de 18K cu ajutorul cărora pot fi personalizate. Atât inele din aur de 18K, cât și toate celelalte tipuri de bijuterii din aur de 18K, sunt potrivite pentru orice ocazie, de la evenimente formale, cum ar fi nunți sau botezuri, până la întâlniri de afaceri sau ieșiri în oraș. Indiferent de dorințele avute, în magazinul nostru sunt brățări din aur de 18K la prețuri care reflectă calitatea lor, dar și alte accesorii atent lucrate, potrivite pentru toate femeile.

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.