BIJUTERII CU DIAMANTE

Bijuterii din aur cu diamante – Accesorii inedite pe diverse modele și culori

Diamantele sunt extrem de apreciate și de iubite datorită aspectului deosebit, dar și datorită rezistenței pe care o au. Dacă ești în căutarea unor bijuterii elegante, rafinate, care să te facă să strălucești, aceste accesorii sunt ideale pentru tine. Există o multitudine de modele de bijuterii de aur cu diamante, disponibile la noi pe site – tot ce trebuie să faci este să analizezi opțiunile existente în gama noastră online. Poți alege bijuterii de aur pentru femei, dar și bijuterii de aur pentru bărbați sau bijuterii de aur pentru copii. Vei putea găsi diverse tipuri de aur, în funcție de culoare – aur alb, roz, galben sau negru –, dar și în funcție de puritate și de karate (poți opta, de pildă, pentru bijuterii de aur de 18k).

Bijuterii de aur cu diamante, la un bun raport calitate-preț!

Atunci când vrei să cumperi bijuterii cu adevărat unice, trebuie să pui în balanță atât calitatea, cât și prețul. Bijuteriile de aur cu diamante sunt prețioase și deosebite și, de aceea, trebuie să te asiguri că respectă standarde înalte și certificări. Așadar, ia în calcul toate aspectele și detaliile atunci când pornești în căutarea unor astfel de accesorii – studiază caracteristicile, designul, modelul și compoziția fiecărui model în parte, pentru a putea decide dacă bijuteria respectivă este potrivită pentru tine. Pe site-ul nostru vei găsi, cu siguranță, un bun raport calitate-preț pentru toate produsele pe care vei dori să le achiziționezi!

Se afiseaza 1-24 din 66 produs(e)

Ce înseamnă "caratul" atunci când vorbim despre diamante?

Caratul este o măsură a greutății unui diamant. Cu cât caratul este mai mare, cu atât diamantul este mai mare și mai valoros. 

Care sunt cele patru "C"-uri importante atunci când alegeți un diamant?

Cele patru "C"-uri sunt caratul (carat weight), culoarea (color), claritatea (clarity) și tăietura (cut). Aceste caracteristici influențează valoarea și strălucirea diamantului. 

Ce înseamnă "culoarea" atunci când vorbim despre diamante?

Culoarea diamantului se referă la prezența sau absența nuanțelor de culoare în diamant. Diamantele incolore sunt cele mai valoroase, iar nuanțele de culoare sunt notate de la D (fără culoare) la Z (cu nuanțe de culoare). 

Cum influențează "claritatea" valoarea unui diamant?

Claritatea se referă la imperfecțiunile interne (incluziuni) și imperfecțiunile externe (pete) ale unui diamant. Diamantele cu mai puține imperfecțiuni sunt mai valoroase. 

Ce este "tăietura" și de ce este importantă?

Tăietura se referă la modul în care a fost șlefuit un diamant. O tăietură bună permite diamantului să reflecte lumina în mod optim, conferindu-i strălucirea. O tăietură proastă poate face diamantul să pară mai puțin strălucitor. 

Product added to wishlist
Product added to compare.