Reparații bijuterii din aur – Servicii de calitate oferite de experți!

Repararea unei bijuterii este un proces care necesită grijă și atenție, dar și o bună tehnică de lucru. De aceea, este important să apelezi la serviciile unor specialiști care stăpânesc aceste procedee, având experiența necesară. De multe ori, bijuteriile capătă, de-a lungul timpului, o valoare sentimentală puternică și, din acest motiv, reparația este singura modalitate prin care acestea pot fi purtate în continuare și pot fi transmise generațiilor viitoare. Așadar, bijutierul profesionist te va ajuta să te bucuri din nou de bijuteriile tale preferate. Specialiștii noștri îți pun la dispoziție diverse tipuri de reparații pentru bijuteriile din aur, ideale pentru bijuterii din aur pentru femei, pentru copii sau pentru bărbați, precum inele de aur, bijuterii din aur de 18k, cercei din aur pentru damă, dar și pandantive din aur și o mulțime de alte categorii de bijuterii.

Reparații bijuterii din argint și din aur pentru piese mereu funcționale

Indiferent că vrei să apelezi la reparații pentru bijuteriile din aur și argint să repari inele de logodnă din aur, brățări din aur sau alte tipuri de bijuterii, vei avea nevoie de un bijutier experimentat, care să știe cum să folosească tehnicile potrivite. Acesta poate utiliza tehnici de lipire a aurului, dar poate efectua și alte procedee precum scurtarea în lungime a brățării din aur, mărirea sau micșorarea unui inel de aur, confecționarea unuia nou, repararea nitului, montarea pietrelor, înlocuirea închizătorilor, șlefuirea și curățarea bijuteriei, refacerea șinelor și o mulțime de alte reparații pentru aur și argint. Prin urmare, orientează-te către astfel de servicii dacă vrei să repari sau să modifici bijuteriile tale preferate!

* Ne rezervam dreptul de a modifica preturile acestor servicii in functie de complexitate. Pentru orice serviciu care nu este prezent in aceasta lista, se poate consulta bijutierul la cerere pentru a solicita parerea profesionista.

Product added to wishlist
Product added to compare.