Inele aur 18K

Inele de aur 18K – bijuterii cu pietre, biluțe filigranate sau diamante pentru o accesorizare rafinată

Când vine vorba despre bijuteriile de aur de 18K, inelele de 18K sunt printre cele mai căutate. Acestea sunt fabricate dintr-un aliaj de aur și alte metale, motiv pentru care oferă o durabilitate și o rezistență îmbunătățită în comparație cu aurul pur. În general, bijuteriile din aur de 18K sunt realizate din 75% aur pur și 25% alte metale, cum ar fi cupru sau argint, ceea ce le face mai rezistente la uzură și zgârieturi.

În magazinul nostru, oricare dintre inelele din aur de 18 karate le-ai prefera, le vei găsi disponibile într-o varietate de modele, dimensiuni și stiluri, astfel încât să poți găsi cu ușurință unul potrivit gusturilor și preferințelor personale. De la bijuterii cu diamante sau pietre prețioase, până la cele mai simple și elegante modele de inele din aur de 18K, care pot fi achiziționate la prețuri excelente, cu siguranța se vor potrivi oricărui stil. În plus, completată cu brățară din aur de 18K și o pereche de cercei din aur de 18K, ținuta ta va atrage orice privire.

Inele din aur 18K – versatilitate în culori calde și feminine

O altă caracteristică importantă a unui inel de aur de 18K este strălucirea și aspectul lui elegant oferit prin nuanța galbenă a aurului. În magazinul nostru sunt disponibile inele de 18 karate, cu un raport calitate-preț de excepție, și în alte culori: aur alb/roz – obținute prin adăugarea altor metale în aliaj. Acest lucru face ca orice accesoriu de acest tip –  lanț și colier din aur de 18K, pandantive din aur de 18K sau altele – să fie o alegere potrivită pentru orice femeie.

Te așteptăm să răsfoiești site-ul pentru seturi de aur de 18K și alte produse care să-ți evidențieze frumusețea!

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Se afiseaza 1-24 din 25 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.