LIVRARE SI RETURNARE

Livrarea produselor de catre Bijuteria Mataranga se face in termen de maxim 48 ore prin Fan Courier. Produsele sunt livrate in cutii, cu etichetele care atesta gramajul produsului, certificat de calitate ce atesta ca produsele sunt realizate din aur de 14k sau 18k, iar in cazul bijuteriilor ce contin diamante sau pietre pretioase, se livreaza si un certificat de calitate care atesta caratajul pietrei, culoarea si puritatea acesteia. Daca locatia dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier, se va achita taxa pentru kilometrii suplimentari, indiferent de valoare comenzii. Puteti verifica aria de acoperire aici Zone Fan Courier.

Plata produselor comandate se poate realiza la momentul livrarii de catre curier (ramburs), card online sau transfer bancar.

Conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014), renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor cu calitatea de persoane fizice si doar pentru produsele livrate prin curier. Clientul are dreptul sa ne comunice in scris pe adresa office@bijuteria-mataranga.ro, decizia de a renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit, impreuna cu formularul de retur in original. Costurile de livrare si returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la primirea coletului, prin transfer bancar.

Notificarea alegerii de returnare se face doar in scris pe adresa office@bijuteria-mataranga.ro. Clientul trebuie sa mentioneze numele si prenumele, numarul comenzii si contul IBAN unde va fi virat returul. Bijuteria Mataranga isi rezerva dreptul de a nu primi colete retur ce nu au fost notificate in prealabil.

Daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca produsul permite) ori, la alegerea clientului, ii vom reexpedia produsul, cheltuielile fiind suportate de acesta. Nu vom accepta retur pentru produsele ce nu s-au expediat in starea initiala, ce prezinta urme de uzura, zgarieturi, rupturi, deformari, etc.

Bijuteria Mataranga nu accepta returnarea produselor care au fost personalizate sau modificate la cererea clientilor.

De asemenea, consumatorul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare.

FORMULAR DE RETUR

Adresa pentru returnare:

SC MATARANGA A.G. SRL

Sos. Mihai Bravu 388, bl, B2B, sc. 1, ap 5, sector 3, Bucuresti

Tel: 0726.279.029

SCHIMBAREA PRODUSULUI CU UN ALT PRODUS

In cazul in care consumatorul decide schimbarea produsului cu un alt produs, aceasta poate alege sa achizitioneze o alta bijuterie avand aceeasi sau depasind valoarea celui achizitionat anterior. Costurile de returnare vor fi suportate de catre client atat pentru returnare, cat si pentru livrarea produsului nou. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Vor fi refuzate produsele ce contin urme de uzura, degradare, deformare, lipsa pietrelor, etc, precum si produsele ce au suferit modificari conform cerintelor clientului.

Product added to wishlist
Product added to compare.