Livrarea si returnarea

Livrarea produselor de către Bijuteria Matarangă se face in termen de maxim 48 ore prin Fan Courier. Produsele sunt livrate in cutii, cu etichetele care atesta gramajul produsului, certificat de calitate ce atesta ca produsele sunt realizate din aur de 14k sau 18k, iar in cazul bijuteriilor ce conțin diamante sau pietre prețioase, se livrează si un certificat de calitate care atesta caratajul pietrei, culoarea si puritatea acesteia. Daca locația dumneavoastră nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier, se va achita taxa pentru kilometrii suplimentari, indiferent de valoare comenzii. Puteți verifica aria de acoperire aici Zone Fan Courier.

Plata produselor comandate se poate realiza la momentul livrării de către curier (ramburs), card online sau transfer bancar.

Conform legislației in vigoare (OUG 34/2014), renunțarea la cumpărare se aplica doar clienților cu calitatea de persoane fizice si doar pentru produsele livrate prin curier. Clientul are dreptul sa ne comunice in scris pe adresa office@bijuteria-mataranga.ro, decizia de a renunța la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au însoțit, împreună cu formularul de retur in original. Costurile de livrare si returnare vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 de zile de la primirea coletului, prin transfer bancar.

Notificarea alegerii de returnare se face doar in scris pe adresa office@bijuteria-Matarangă.ro. Clientul trebuie sa menționeze numele si prenumele, numărul comenzii si contul IBAN unde va fi virat returul. Bijuteria Matarangă își rezervă dreptul de a nu primi colete retur ce nu au fost notificate in prealabil.

Daca produsul este returnat in alta stare decât cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea produsului in stadiul inițial (daca produsul permite) ori, la alegerea clientului, ii vom reexpedia produsul, cheltuielile fiind suportate de acesta. Nu vom accepta retur pentru produsele ce nu s-au expediat in starea inițială, ce prezinta urme de uzura, zgârieturi, rupturi, deformări, etc.

Bijuteria Matarangă nu acceptă returnarea produselor care au fost personalizate sau modificate la cererea clienților. De asemenea, consumatorul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare.

FORMULAR DE RETUR

Adresa pentru returnare:

SC MATARANGĂ A.G. SRL

Sos. Mihai Bravu 388, bl, B2B, sc. 1, ap 5, sector 3, Bucuresti

Tel: 0726.279.029

SCHIMBAREA PRODUSULUI CU UN ALT PRODUS

In cazul in care consumatorul decide schimbarea produsului cu un alt produs, aceasta poate alege sa achiziționeze o alta bijuterie având aceeași sau depășind valoarea celui achiziționat anterior. Costurile de returnare vor fi suportate de către client atât pentru returnare, cat si pentru livrarea produsului nou. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au însoțit.

Vor fi refuzate produsele ce conțin urme de uzura, degradare, deformare, lipsa pietrelor, etc, precum si produsele ce au suferit modificări conform cerințelor clientului.

Product added to wishlist
Product added to compare.