LIVRARE SI RETURNARE

Livrarea produselor de catre Bijuteria Mataranga se face in termen de maxim 48 ore prin Fan Courier. Produsele sunt livrate in cutii, cu etichetele care atesta gramajul produsului, certificat de calitate ce atesta ca produsele sunt realizate din aur de 14k sau 18k, iar in cazul bijuteriilor ce contin diamante sau pietre pretioase, se livreaza si un certificat de calitate care atesta caratajul pietrei, culoarea si puritatea acesteia. Daca locatia dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier, se va achita taxa pentru kilometrii suplimentari, indiferent de valoare comenzii. Puteti verifica aria de acoperire aici Zone Fan Courier.

Plata produselor comandate se poate realiza la momentul livrarii de catre curier (ramburs), card online sau transfer bancar.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor cu calitatea de persoane fizice si doar pentru produsele livrate prin curier. Clientul are dreptul sa ne comunice in scris decizia de a renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Costurile de livrare si returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin transfer bancar.

Notificarea alegerii de returnare se face in scris sau telefonic. Bijuteria Mataranga isi rezerva dreptul de a nu primi colete retur ce nu au fost notificate in prealabil.

Daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca produsul permite) ori, la alegerea clientului, ii vom reexpedia produsul, cheltuielile fiind suportate de acesta. Nu vom accepta retur pentru produsele ce nu s-au expediat in starea initiala, ce prezinta urme de uzura, zgarieturi, rupturi, deformari, etc.

Bijuteria Mataranga nu accepta returnarea produselor care au fost personalizate sau modificate la cererea clientilor.

De asemenea, consumatorul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare.

Product added to wishlist
Product added to compare.