Cercei aur 18K

Cercei din aur de 18K - eleganță și rafinament

Majoritatea femeilor au o pereche de cercei de aur, care aduce un plus de prețiozitate înfățișării sale, iar dacă nu, acum este cazul ca ei sa fie achiziționați. Pe site-ul nostru avem disponibili cercei din aur de 18 karate pentru orice femeie, confecționați din materiale calitative. În procesul de confecționare se pune mare accent pe detalii, fiind observabil un luciu deosebit la aceste accesorii.

Cercei din aur de 18K pentru damă - adorați de iubitoarele de eleganță

Strălucitoare, luxoasă și rafinată sunt cuvintele care descriu cu succes colecția noastră de bijuterii de aur de 18K. Colecție care cuprinde cercei din aur alb de 18K, galben sau roz, fiind disponibili în diverse modele. Sunt disponibile modele cu diferite pietre, precum zirconii albe, chihlimbar, topaz sau ametist, dar și cercei din aur de 18K rotunzi cu biluțe ori cu model stilizat și model ghem. Varietate există, astfel încât femeile care adoră accesoriile luxoase să își găsească modelul perfect, atent lucrat. De asemenea, toate bijuteriile de aur pentru damă din colecția noastră sunt confecționate cu mare atenție și inspiră un aer luxuriant. Lanțurile și colierele din aur de damă pun în evidență zona gâtului și a decolteului, acestea fiind zonele care exprimă foarte multă senzualitate, iar pandantivele de aur se completează nemaipomenit cu ele.

În ceea ce privește accesorizarea mâinilor rafinate ale unei femei, brățările din aur pentru damă sunt nelipsite, aducând un plus de strălucire, lucru pe care îl fac și inelele din aur de damă. Și, bineînțeles, pentru că ne gândim să ușurăm munca femeilor și să le ajutăm să arate nemaipomenit, avem disponibile câteva seturi de bijuterii din aur pentru damă.

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.