Pandantive 18K

Pandantive de aur 18K – accesorii cu rafinament, eleganță și feminitate

Pandantivul din aur de 18 karate este un accesoriu elegant și rafinat, creat pentru a completa perfect orice ținută. Acesta se poate include atât la un lanț și colier de 18K, cât și la o brățară din aur de 18K, în funcție de preferințele personale. Oricum, în felul acesta, vei obține un look personalizat.

În magazinul Bijuteria Matarangă, pandantivele de 18 karate vin în diferite forme și dimensiuni, de la cele simple și delicate, până la cele mai extravagante și sofisticate. Așadar, unele medalioane din aur de 18K au un design clasic, precum cele în formă de inimă sau cruce, în timp ce alte produse de acest fel sunt mai nonconformiste, precum cele cu forme abstracte sau inspirate din natură.

Pandantive din aur 18K – produse cu o semnificație aparte, necesare pentru o accesorizare completă

Printre avantajele purtării pandantivelor de aur de 18K se numără faptul că pot fi personalizate și, de asemenea, că transmit un mesaj puternic. În plus, această bijuterie de 18K poate avea o semnificație importantă pentru purtător. Spre exemplu, un pandantiv de aur de 18K cu o zodie poate reprezenta semnul astrologic al persoanei care îl poartă, în timp ce unul cu un simbol religios poate avea complet o altă însemnătate.

Alături de bijuteriile de aur de 18K menționate, în magazinul nostru vei găsi și alte produse minunate, mai precis cercei din aur de 18K și inele din aur de 18K, necesare pentru ca ținuta aleasă să fie definită de stilul și eleganța ta. Mai mult decât atât, aceste accesorii, dar și seturile din aur de 18K, pot fi niște idei de cadouri minunate și o modalitate excelentă de a arăta aprecierea pentru cei dragi.

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Product added to wishlist
Product added to compare.