Bijuterii aur 18K

Bijuterii din aur 18K - definiția eleganței și a longevității

Pură, luxuriantă și strălucitoare - așa ar putea fi descrisă colecția noastră de bijuterii din aur de 18 karate. Fiind formată din 18 părți de aur și 6 părți aliaj, această gamă este printre cele mai elegante și apreciate de către clienții noștri. Dacă ești în căutarea unor bijuterii perfecte pentru uz zilnic, care să reziste la trecerea timpului și să își păstreze strălucirea, alege acum piese din colecția noastră de bijuterii din aur de damă de 18 karate. Modelele pot fi disponibile în mai multe culori, precum aur galben, aur alb sau roz. Totodată, designurile variate ale bijuteriilor au în comun atenția pentru detalii și tradiția îndelungată în arta de a crea adevărate capodopere de artă. Textura netedă a aurului și sculptura precisă pot fi observate în fiecare produs sau set de bijuterii din aur de damă, iar pietrele și cristalele încrustate vor aduce un plus de eleganță.

Bijuterii din aur 18K - descoperă colecția de bijuterii unicat

Încă din cele mai vechi timpuri, bijuteriile din aur 18k au reprezentat o dovadă a eleganței și a statutului social. Te invităm să descoperi colecția noastră de bijuterii de 18K și să îți aduci stilul personal la noi înălțimi! Cerceii din aur pentru damă sunt o modalitate perfectă de a a-ți accesoriza o ținută, indiferent de ocazie. Un lanț sau un colier din aur pentru damă iți poate pune în evidență linia fină a gâtului și se va asorta de minune cu ținutele elegante de seară. Tot în această categorie, oferim clientelor noastre pandantive din aur si brățări din aur pentru damă care aduc acea nota de distincție pe care orice femeie modernă o dorește. Inelele din aur pentru damă pot fi oferite drept cadou cu ocazia unor sărbători speciale, ca dovadă a aprecierii și iubirii. 

Indiferent de modelul sau designul ales, bijuteriile din aur de 18K de la Bijuteria Matarangă sunt garanția calității și a rafinamentului. Descoperă acum colecția noastră de bijuterii din aur 18K la un raport calitate-preț ideal!

Se afiseaza 1-24 din 86 produs(e)

Ce înseamnă "aur 18K"?

Aurul 18K este o aliaj format din 75 aur pur și 25 alte metale, ceea ce îl face potrivit pentru bijuterii de calitate, fiind mai rezistent și durabil decât aurul cu conținut mai mic de aur.

Bijuteriile de aur 18K sunt potrivite pentru uz zilnic?

Da, bijuteriile de aur 18K sunt suficient de rezistente pentru a fi purtate zilnic. Cu toate acestea, se recomandă evitarea expunerii prelungite la substanțe chimice agresive sau activități care pot zgâria sau deteriora bijuteriile.

Cum se curăță și întreține bijuteriile de aur 18K?

Bijuteriile de aur 18K pot fi curățate ușor cu apă caldă și săpun neutru, folosind o perie moale. Evitați folosirea produselor chimice dure și păstrați bijuteriile în cutia lor originală când nu le purtați.

Product added to wishlist
Product added to compare.