In magazinul nostru vei gasi verighetele potrivite!

Creează verighete de poveste

Verighete la comandă din aur de 14K și 18K

Atunci când cauți verighete la comandă, cel mai important aspect este să îți stabilești foarte bine bugetul pe care îl ai disponibil ca să știi ce metal alegi, către ce model îți îndrepți atenția și dacă îți permiți să optezi și pentru pietre prețioase sau nu. Spre exemplu, dacă vrei bijuterii din aur de 18K, bugetul tău ar trebui puțin suplimentat.

Dacă te-ai hotărât să dai comandă de verighete, nu uita să alegi și un mesaj pe care să îl gravezi la interior. În cazul în care nu ești hotărât, poți grava doar data căsătoriei și inițialele voastre. Verighete la comandă facem și la Bijuteria Matarangă, unde găsești și inele din aur și multe alte bijuterii din aur pentru dame

Verighete pe comandă din aur galben, alb sau roz

Cel mai sigur este să comanzi verighete în loc să le cumperi gata făcute. În acest fel, alegi fix ceea ce îți place, mărimile sunt potrivite și ai posibilitatea de a le personaliza exact cum îți dorești. Același lucru îl putem spune și atunci când vine vorba despre inelele din aur pentru logodnă.

La Bijuteria Matarangă avem expuse o varietate de modele de verighete, din aur în diferite culori (alb, galben, roz) care pot fi și combinate între ele pentru un aspect deosebit. Primim și aur la schimb în cazul în care nu ai un buget foarte mare și oferim garanție pe viață la toate produsele noastre. Pe site-ul nostru, bijuteria-mataranga.ro, gasesti bijuterii din aur pentru dame, bărbați, copii, bijuterii din aur cu diamante și multe altele.

~ Vino în showroom pentru a răsfoi catalogul nostru cu mii de modele de verighete sau pentru a-ți crea propriul model ~

~ Prețul pe gram al verighetelor de 14K este de 365 lei ~

~ Prețul pe gram al verighetelor de 18K este 460 lei ~

~ Gravare cu laser - 10 lei/literă ~

~ Orice model poate fi confecționat din aur galben, alb, roz sau combinație ~

~ Termen de execuție de 15 zile ~

~ Primim aur la schimb ~

~ Garanție pe viață pentru aur ~

Pentru mai multe detalii și comenzi, vă asteptăm în showroom.

Ce reprezintă verigheta?

Verighetele sunt un simbol al uniunii, fidelității și iubirii dintre soț și soție. Ele pot varia în design, stil și materiale, pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor cuplului. Un design comun include o bandă circulară fără sfârșit, care simbolizează eternitatea și legătura nesfârșită dintre parteneri. 

Pe ce mână se poartă verigheta?

În majoritatea culturilor, verigheta de căsătorie este purtată pe degetul anular al mâinii stângi. Această tradiție provine din credința antică că degetul anular al mâinii stângi este conectat direct la inima prin vena cunoscută sub numele de "vena iubirii". Astfel, purtarea verighetei pe acest deget simbolizează legătura profundă a inimii și a angajamentului într-o relație căsătorită. 

Ce înseamnă verighete la comandă?

Verighetele la comandă se referă la procesul de personalizare a verighetelor după preferințele și cerințele dumneavoastră. Aceasta poate include alegerea designului, a metalului, a pietrelor prețioase și alte detalii pentru a crea verighete unice și speciale. 

Ce opțiuni de personalizare oferă Bijuteria Matarangă pentru verighetele la comandă?

Bijuteria Matarangă vă poate oferi o gamă variată de opțiuni de personalizare, cum ar fi alegerea metalului (aur alb, aur galben, aur roz etc.), designul (simplu, împletit, cu pietre prețioase etc.), gravuri personalizate și alte detalii speciale.

Product added to wishlist
Product added to compare.