Cine suntem noi?

 

Din 1995, Bijuteria Matarangă își dedică scopul pentru a oferi bijuterii exclusive create în Italia. Este o afacere de familie, de aici și proveniența numelui, aceștia fiind de origine aromană (machedoni) ce au pus bazele primului magazin în inima Bucurestiului.

 

Bijuteria Matarangă oferă un set unic de servicii care conectează clienții noștri cu valoarea sentimentală. Echipa noastră are expertiză în domeniul metalelor prețioase, al pietrelor și al producției de bijuterii.

 

Ne propunem să le oferim clienților noștri o experiență unică, printr-o atenție constantă la detalii și o cunoaștere excepțională a serviciilor noastre. Bijuteriile noastre sunt selectate și realizate cu grijă folosind metode onorate de timp, transmise din generație în generație. Căutarea noastră de înaltă calitate ne permite, de asemenea, să ne aprovizionăm cu pietre prețioase exclusive direct de la cei mai renumiți bijutieri italieni. La Bijuteria Matarangă aspirăm să creăm produse frumoase care să dureze o viață întreagă - bijuterii concepute și lucrate de unii dintre cei mai buni artizani din Italia.

 

 

Societatea noastră:

 

SC MATARANGĂ A.G. SRL

Sediul social: Str. Vulcan Județul nr. 4, et. 1, sector 3, București

CUI: RO/18693104

J40/8307/23.05.2006

IBAN Beneficiar: RO35INGB0000999909449051

Moneda: RON

Nume Beneficiar: MATARANGĂ A.G. SRL

Bancă Beneficiar: ING Bank București Centrala

Cod SWIFT: INGBROBU

 

--------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------

 

Adresă pentru returnare:

 

SC MATARANGĂ A.G. SRL

Șos. Mihai Bravu nr. 388, bl, B2B, sc. 1, ap 5, sector 3, București

Product added to wishlist
Product added to compare.