Idei de cadou de Valentine’s Day pentru ea – daruri potrivite pentru doamne, semnificații și sfaturi utile pentru alegerea cadoului

Alegerea cadoului potrivit ar putea fi o reală provocare pentru oricine. Chiar și în condițiile în care îți cunoști foarte bine partenera de viață, achiziționarea și dăruirea unui cadou ar putea să te pună în situația de a te gândi de două ori înainte. Există, însă, câteva idei de cadouri pe care le-ai putea oferi persoanei dragi din viața ta și care să reprezinte, cu adevărat, un mod prin care să îți arăți respectul, dragostea și recunoștința. Evident, un cadou cu totul special poate fi oferit chiar în timpul unei sărbători menite să aducă în prim-plan iubirea față de celălalt. De aceea, în acest articol, vei găsi idei de cadou de Valentine’s Day pentru ea, care să transmită o emoție și o semnificație aparte. 

Sărbătoarea de Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților sau Ziua Sfântului Valentin) are loc pe data de 14 februarie, în fiecare an, fiind o zi dedicată special cuplurilor și, în general, iubirii. Și în România se sărbătorește această zi, iar sărbătoarea este denumită Dragobete și are loc pe 24 februarie. Valentine’s Day, care are loc pe 14 februarie, a fost asimilată din alte culturi. Nu se cunoaște cu exactitate care este originea acestei tradiții, însă îndrăgostiții se bucură din plin de această zi! În rândurile de mai jos, vei descoperi idei inedite și speciale prin care să îți arăți dragostea față de partenera de viață.

Cuprins:

1. Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea, dacă vrei să-ți arăți dragostea și recunoștința

2.  Cadou de 14 Februarie pentru ea - cele mai populare idei de cadouri de Valentine’s Day

3. Cadouri de 14 Februarie pentru ea - semnificația unui cadou special

4. Cum să alegi un cadou pentru soție de Valentine’s Day?

1. Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea, dacă vrei să-ți arăți dragostea și recunoștința

cuplu sub copac

Ziua Îndrăgostiților se poate regăsi sub mai multe denumiri, în funcție de cultura fiecărui stat. În România, sărbătoarea dedicată iubirii se numește Dragobete și se sărbătorește în data de 24 februarie, în fiecare an. Pe de altă parte, sărbătoarea Valentine’s Day a fost asimilată din alte culturi și este sărbătorită în aceeași lună, în data de 14 februarie, anual. Această zi îmbracă haine de sărbătoare, fiind amplasate standuri speciale pentru cupluri, iar multe companii oferă discount-uri semnificative pentru îndrăgostiți. De altfel, există oferte promoționale de 1+1 pentru diverse activități, dar și pentru cei care doresc să meargă într-o scurtă vacanță la munte sau într-un city break. În anumite centre urbane se amplasează diverse standuri unde cuplurile își pot achiziționa deserturi și modele de scrisori pe care le să ofere persoanei iubite, dar și cabine foto unde să își facă amintiri în această zi.

 pereche de cercei din aur in forma de frunze

Totuși, pe lângă toate pregătirile care se fac în centrele urbane, nu toate cuplurile doresc să sărbătorească în acest mod. Există îndrăgostiți care doresc să dăruiască un cadou cu totul special în această zi, pentru ca partenerul de viață să își amintească cu drag de el. 

Dacă vrei să îți surprinzi iubita sau logodnica, există o serie de idei de cadou de Valentine’s Day pentru ea, pe care le-ai putea aborda, dacă dorești să aibă parte de o reală surpriză. Urmărește în continuare acest material pentru a afla câteva opțiuni pe care le-ai putea lua în considerare.

Cu ocazia sărbătorii Valentine’s Day, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le poți oferi femeii din viața ta reprezintă o bijuterie. În multe culturi, oferirea unei bijuterii poate reprezenta blândețe, iubire, respect, dar și adorație. De exemplu, atunci când oferi o bijuterie din aur cuiva, acest lucru poate însemna și bogăție spirituală. De altfel, dacă bijuteriile prezintă și diverse simboluri (stele, inimă, trifoi, aripă de înger, de exemplu), ele pot oferi o altfel de semnificație. De pildă, dacă oferi iubitei tale o bijuterie în formă de inimă, atunci îi transmiți spiritualitate, emoție și iubire. Dacă îi oferi o bijuterie din aur în formă de aripă de înger, aceasta poate simboliza protecția pe care i-o oferi persoanei dragi din viața ta.

 lantisor din aur cu floare de lotus, mandala

Există o multitudine de idei de cadou de Valentine’s Day pentru ea care ar putea fi abordate. De exemplu, există bijuterii din aur pentru femei, cu diverse modele, potrivite pentru ținute elegante sau casual. Pentru doamne și domnișoare, bijuteriile pot fi cele mai bune „prietene”, acestea putând fi purtate la diferite ținute vestimentare, pentru a oferi o altfel de energie. De altfel, dacă ești hotărât să îi faci o surpriză de nota 10 partenerei de viață, atunci poți opta și pentru cercei din aur pentru femei, finuți și eleganți. Există atât modele clasice, cât și sofisticate, potrivite pentru toate gusturile, iar tot ceea ce îți rămâne să faci este să alegi perechea potrivită pentru „jumătatea” ta. Pentru a alege un model potrivit iubitei tale, ideal ar fi să cunoști, în primul rând, gusturile pe care le are. Iar dacă acest aspect este incert, neștiind dacă i s-ar potrivi sau dacă i-ar plăcea, atunci poți merge la „sigur”, alegând un model clasic, de dimensiuni mici. O asemenea pereche de cercei s-ar putea potrivi pentru diferite ocazii, de la mersul la o petrecere, până la purtarea lor în viața de zi cu zi.

bratara aramie cu pietre

De altfel, o altă opțiune ar putea fi brățările din aur pentru femei, care pot fi dăruite cu dragoste, mai ales dacă partenera de viață adoră să poate accesorii strălucitoare. Dăruirea unui astfel de cadou ar putea reprezenta un mod prin care să îți arăți aprecierea și respectul față de femeia din viața ta. Pe timpuri, oferirea unei brățări era interpretată ca fiind o promisiune pe care o faci față de persoana iubită.

bratara cu pietricele

2. Cadou de 14 Februarie pentru ea - cele mai populare idei de cadouri de Valentine’s Day

bijuterii pe lemn

De altfel, există și idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea care se află în topul preferințelor femeilor. Printre acestea se numără și seturile de inele din aur pentru damă, care pot fi purtate atât în viața de zi cu zi, cât și la diverse evenimente, precum petreceri sau reuniuni de familie. Inelele din aur pot reprezenta alegerea perfectă pentru partenera de viață, mai ales dacă știi că este o împătimită a bijuteriilor prețioase, de calitate și cu gust. De altfel, dacă vrei ca darul să fie și mai special, atunci ai putea să împachetezi inelul din aur într-o cutie vișinie, cu fundă, iar lângă cutie să atașezi o scrisoare personală. Totodată, cadoul poate să conțină și un buchet de trandafiri albi și roșii, pentru a-i arăta iubitei tale cât de mult o apreciezi.

inele si bratari

Pe de altă parte, un alt cadou ar putea fi format din lanțuri și coliere din aur pentru femei, acestea putând fi purtate la rochii, ținute casual sau la salopete elegante. Lănțișoarele se regăsesc pe piață sub diferite dimensiuni și modele, iar alegerea perfectă poate fi făcută în funcție de ținutele pe care iubita ta le poartă, dar și de gusturile proprii. De exemplu, dacă persoana iubită se îmbracă mai mereu elegant, atunci ai putea să alegi un colier din aur cu model fațetat, diamantat, care va sta la baza gâtului. Totodată, dacă își petrece mult timp la birou și poartă ținute office, atunci ai putea să-i oferi fie un lănțișor finuț, cu piatră prețioasă, fie un colier din aur alb, de 14 karate, cu o lungime de 45 de centimetri.

inima rosie tinuta intre palme

De asemenea, o altă idee la fel de apreciată pot fi micuțele bijuterii care se atașează de lănțișoare și care pot oferi o semnificație aparte cadoului. În acest sens, pot fi alese pandantive din aur pentru femei, din aur galben sau alb, de dimensiuni diferite, în funcție de dorințele proprii. Pandantivele sunt des apreciate de doamne și domnișoare, acestea putând fi atașate fie de lănțișoare și coliere, fie de brățări.

3. Cadouri de 14 Februarie pentru ea - semnificația unui cadou special

doua inimi, 3 trandafiri uscati

Atunci când alegi un cadou de 14 februarie pentru ea, trebuie să acorzi o atenție sporită semnificației pe care o are. Unii parteneri doresc să le ofere iubitelor sale pur și simplu un buchet cu flori, alții aleg să le scoată la o cină romantică sau le propun un city break într-un oraș european. Micile atenții pot face diferența într-o relație, motiv pentru care darul trebuie ales cât mai bine. Te-ai gândit vreodată, însă, ce cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru ea poți face, dar care să îi fie nu doar un moment de bucurie, ci și o amintire pe viață? De exemplu, poți alege să îi dăruiești un lănțișor din aur gravat cu ziua în care v-ați cunoscut, dar și cu inițialele voastre. Un astfel de cadou va fi îndelung apreciat de partenera de viață și îi va aduce un zâmbet pe chip. De altfel, va constata faptul că nu vei uita niciodată data în care v-ați cunoscut, aspect care poate fi emoționant pentru ea.

barbat si femeie cu 2 baloane rosii in forma de inima

Un cadou de 14 februarie pentru ea poate consta și într-un set special, cu cercei, inel și lănțișor, pentru a-ți arăta aprecierea față de persoana iubită. Există o mulțime de seturi de bijuterii din aur pentru femei din care poți selecta, în funcție de mărimile dorite, dar și de semnificația pe care dorești să o aibă. De exemplu, îi poți dărui un set de bijuterii cu zirconiu, cu modelul unui șarpe sau model floral. Un set de bijuterii în forma unor petale de flori poate transmite faptul că partenera ta este gingașă și blândă.

În același timp, un asemenea set poate fi purtat cu stil, într-o vestimentație elegantă, de gală. Este adevărat că gusturile diferă de la femeie la femeie, însă un asemenea set ar putea fi opțiunea perfectă dacă vrei să aduci zâmbetul pe buzele partenerei tale! O altă opțiune este setul format dintr-o pereche de cercei și un inel cu topaz, potrivit pentru cele cărora le place să fie în pas cu tendințele actuale în materie de bijuterii. Un alt cadou de Dragobete pentru ea mai poate fi cel format dintr-un set de cercei și inel cu perle de cultură. Acestea sunt perle naturale și trec prin același proces de transformare precum perlele sălbatice. De reținut este faptul că perlele de cultură sunt printre cele mai utilizate în materie de bijuterii, deoarece oferă eleganță și finețe.

inima rosie care sta pe un material cu sclipici

Un alt cadou pentru ea de Valentine’s Day este setul de bijuterii ce conține un inel și o pereche de cercei din aur cu ametist. Dacă alegi să oferi un asemenea cadou persoanei iubite, trebuie să știi ce semnificație are piatra respectivă. Se spune că ametistul ar fi o piatră a spiritualității, care poate aduce liniște interioară și poate proteja sufletul de energiile negative. Prin oferirea unui astfel de cadou, partenera ar putea considera că te gândești la liniștea și protecția ei.

4. Cum să alegi un cadou pentru soție de Valentine’s Day?

 cuplu cu verighete

În cele din urmă, dacă te-ai gândit că ar fi momentul să faci pasul cel mare și să o ceri de soție, atunci trebuie să știi că există câteva opțiuni dintre care ai putea alege, pentru a crea o zi de vis pentru iubita ta. Alegerea unui cadou pentru partenera de viață în această situație trebuie să fie perfectă, dar și atentă.

Dacă vrei să îți ceri iubita de soție și te gândești care este cadoul perfect pentru ea de Valentine’s Day, atunci află că există câteva variante utile. În primul rând, trebuie să găsești cadrul perfect unde ai vrea să aibă loc cererea în căsătorie. Apoi, după ce l-ai ales, ar fi indicat să te îndrepți către alegerea cadoului și, implicit, a inelului. Există inele de logodnă din aur cu pietre prețioase sau semiprețioase care pot constitui cea mai bună alegere, regăsindu-se în diverse mărimi și modele. După ce ai ales inelul de logodnă, trebuie să te gândești la modul în care va decurge cererea în căsătorie. Cererea poate avea loc într-un cadru de basm, la malul mării, sau chiar la înălțime, într-un balon cu aer cald!

inel de logodna
inel cu pietre

Pe de altă parte, dacă ești deja căsătorit și vrei să îi faci o surpriză partenerei de viață, atunci există câteva opțiuni perfecte. Un cadou pentru soție de Valentine’s Day poate reprezenta un set de bijuterii din aur, ce conține un inel cu diamante și o brățară din aur, dar și un colier la baza gâtului, cu pandantive. Un alt cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru ea poate fi un card prin intermediul căruia soția ta își poate achiziționa orice își dorește.

cuplu care serveste bautura

De altfel, cadoul perfect pentru ea de Valentine’s Day poate consta și în alte obiecte, în funcție de preferințe. De exemplu, o poți surprinde cu o geantă de firmă sau un portofel modern din piele naturală. Un astfel de cadou ar putea să o bucure foarte mult, mai ales dacă este o împătimită a domeniului fashion. Acestea reprezintă doar câteva idei de Valentine’s Day pentru ea care pot fi abordate și care ar putea să aducă zâmbetul pe buze.

Așadar, atunci când te gândești ce cadou sa faci de Valentine’s Day, trebuie să ai în vedere ce gusturi are partenera ta, dar și ce tipologie de relație aveți. Alegerea cadoului perfect o va face să strălucească!

Sursă foto: Pexels.com

Comments (0)

Product added to wishlist
Product added to compare.